Hvem er Låsekompagniet?


Låsekompagniet er din låsesmed og leverandør af sikring i det midt-, øst- og vestjyske. Vi har afdelinger i Herning og Aarhus og dækker hele området omkring de to byer. Vi lægger al vores erfaring og ekspertise ind på hver enkelt opgave, vi udfører. Det er din garanti for en god service og et sikkert og professionelt produkt – hver gang.

 

Faguddannede låsesmede

Anders Mathiasen og Jesper Snedker ejer Låsekompagniet og er faglærte låsesmede med over 25 års erfaring. Vores erfarne og faguddannede låsesmede leverer en professionel service til alle kunder. Vi kommer hele vejen rundt om vores fagområde og har ekspertise og erfaring på alle feltets områder.

Vi benytter kun godkendte produkter i vores arbejde som låsesmede og leverandører af låseservice og låsesystemer.

Ønsker din virksomhed, institution eller boligforening at have en professionel låsesmed tilknyttet, er vi den rette til at sørge for, at jeres låse, sikringer og adgangskontrolanlæg altid er i top. Vi arbejder ligeledes som underleverandør til forskellige sikringsfirmaer.

 

Vi er opdaterede om den nyeste udvikling

Efteruddannelse er væsentlig for vores medarbejdere – vi holder os opdaterede med den nyeste viden, teknologi og service på markedet og leverer altid den bedste løsning til dine konkrete forhold. Kvalitet og faglig stolthed er vores varemærke, og vi sætter os altid ind i dine konkrete behov og rådgiver ud fra din situation.

Derfor er du sikret optimal sikkerhed og tryghed – alt det, du har brug for, men aldrig mere end du har behov for.

 

Certificeringer og autorisationer

Låsekompagniet har følgende certificeringer og autorisationer:

  • ISO 9001:2015-certificeret og dermed godkendt af forsikringsselskaberne.
  • Medlem af Sikkerhedsbranchen.
  • Guld certificeret af AAOS/Ruko
  • Vi har AAOS/Ruko produkt certificeret på Cliq Remote, SmartAir og Arx.
  • Autoriseret Medeco forhandler.

 

Låsesmed

Låsekompagniet

Herning


Låsekompagniet Aarhus

Låsekompagniet

Aarhus