Elektronisk sikring

Elektronisk adgangskontrol


Vil du gerne sikre dig, at uvedkommende ikke får adgang til din virksomhed? Elektronisk adgangskontrol er en meget effektiv måde at sikre netop det. 

Elektronisk adgangskontrol spænder fra porttelefonanlæg over kortlæsere, magnetkort, nøglebrikker og kodetastaturer. Fælles er, at du bestemmer, hvem der skal have adgang til bygningen.

Elektronisk adgangskontrol kan bruges af både små og store virksomheder – systemerne er nemme at kombinere og opgradere efter behov. Hvis din virksomheds behov ændrer sig, kan de hurtigt og nemt blive tilpasset. Flere adgangskort bruger en teknologi, som gør, at de kan benyttes til flere funktioner – tidsregistrering, identifikation, betaling i kantinen og server log-in.

Låsekompagniet har mange års erfaring i at installere elektronisk adgangskontrol, som porttelefonanlæg, kodetastatur og magnetkort i virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

 

Rådgivning om elektronisk adgangskontrol

Du skal have den type adgangskontrol, der er nødvendig for dine behov – men ikke en masse unødvendigt sikkerhedsudstyr. Du kan regne med troværdig og faglig rådgivning fra Låsekompagniet.

Vi installerer elektronisk adgangskontrol i din virksomhed, institution eller boligforening. Kontakt os for en dialog om nem, effektiv og fleksibel adgangskontrol.

Adgangskontrolløsninger

Herunder finder du nogle af de typer adgangskontrol, som vi tilbyder. Søger du en helt særlig løsning, skal du endelig bare kontakte os. 

Elektronisk adgangskontrol Salto

Adgangskontrol

SALTO Systems

SALTO er specialiseret i adgangskontrol og kan med sine løsninger SALTO SPACE og SALTO KS kombinere elektroniske dørkomponenter, tilbehør og software og give skræddersyede, trådløse, netværks-baserede adgangskontrolløsninger.

Adgangskontrol

Adgangskontrol

ASSA Abloy SMARTair

ASSA Abloy SMARTair er effektiv, offline adgangskontrol med MIFARE teknologi – i en enkel, berøringsfri og brugervenlig løsning uden brug af nøgler og kabler. Det er let, sikkert og smart!