Tips & Nyheder Fra Låsesmeden


Her får du gode råd, tips og tricks til at holde din bolig og din virksomhed sikker og fri for indbrud. 

Kontakt Låsekompagniet, hvis du har spørgsmål til sikkerhed, udskiftning af låse, elektronisk adgangskontrol eller andet, der har med sikring og låse at gøre.

 

Gode råd til erhverv

For at kunne få forsikret din virksomhed, skal dine låse leve op til nogle sikkerhedsklassificeringer. Læs mere her om, hvilke krav der stilles, samt hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Læs mere

Gode råd til private

Her finder du gode råd til, hvordan du sikrer dit hus bedst muligt mod indbrud.

Læs mere

Vedligehold dine låse

Husk at pleje og vedligeholde dine låse, så de ikke ruster eller sætter sig fast. På den måde sikrer du, at de holder meget længere. Læs her et par tips fra låsesmeden.

Læs mere

Kend din lås

Din nøgle afslører, hvor sikker din lås er. Læs mere her og tjek selv, om din lås er den sikreste.

Læs mere

Vidste du at...

Hvis dit forsikringsselskab stiller krav om, at du skal have godkendte låse, så skal de være monteret af en ISO-certificeret låsesmed. Låsekompagniet er ISO 9001:2015-certificeret.

Tjek terrassedøren...

En god lås på terrassedøren gør livet besværligt for tyven. Terrassedøren er nemlig den mest benyttede flugtvej ved indbrud. Et godkendt terrassedørsgreb, som kan låses indvendig, forhindrer tyven i at smutte ud af terrassedøren.

Lidt at tænke over...

Mange bruger i dag gerne 10.000 kroner på en ny fladskærm eller 100.000 kroner på et nyt køkken eller badeværelse. Men når det kommer til sikring af sit hjem og værdier, nøjes man gerne med 20 år gamle låse eller de billigste på markedet.