Vores produkter


Låsekompagniet yder alle former for låseservice som en traditionel låsesmed. Vi sørger desuden for installation af diverse låsesystemer, adgangskontrol, dørlukkere og alt, hvad der hører til branchen, ligesom vi yder rådgivning til virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og andre om effektiv sikring.

Jeres behov for sikring er individuelle, afhængig af jeres værdier, jeres udsathed for indbrud og medarbejdernes eller beboernes adgang til bygningerne.

 

Nye låse virker præventivt

Du kan forhindre indbrud ved at have installeret gode, effektive låse. Hvis indbrudstyvene ser, at bygningen er udstyret med effektiv låsesikring, vil de ofte give op på forhånd, da bygningen bliver for besværlig at komme hurtigt ind og ud af.

 

Effektiv tyverisikring giver billigere forsikring

Med effektiv tyverisikring beskytter I jeres værdier – og hos nogle forsikringssselskaber kan I samtidig få billigere forsikringspræmier. Der er mange letomsættelige varer hos virksomhederne i dag. For eksempel er elektronisk udstyr populært og nemt at komme af med.

Låsen er afgørende, når du skal sikre din virksomhed. Butikker og erhvervsvirksomheder skal være forsvarligt aflåst med mindst én F&P-registreret lås. Det vil sige en lås, der er godkendt af Forsikring og Pension, der stiller krav til virksomhedernes sikkerhedsniveau i forbindelse med forsikringer. Denne lås kan du så supplere med flere typer låse, gitre, alarmer og vagtværn.

 

Opdateret på den nyeste udvikling

Efteruddannelse er væsentlig for vores medarbejdere – vi holder os opdaterede med den nyeste viden, teknologi og service på markedet og leverer altid den bedste løsning til dine konkrete forhold. Kvalitet og faglig stolthed er vores varemærke, og vi sætter os altid ind i dine konkrete behov og rådgiver ud fra din situation.

Derfor er du sikret optimal sikkerhed og tryghed – alt det, du har brug for, men aldrig mere end du har behov for.

 

I Låsekompagniet arbejder vi med et bredt udvalg af professionelle produkter, som kan sikre dig mod indbrud. Læs om vores elektriske låse, elektroniske adgangskontrol og dørautomatik herunder. Du kan også læse om vores låseservice, hvor vi bl.a. tilbyder en gennemgang af jeres låsesystemer.