Vælg den rette dørautomatik og dørlukker


Der er mange muligheder og forskellige løsninger, hvis du skal bruge dørautomatik eller dørlukkere.
Kontakt os for en snak. Vi rådgiver vi dig om den rette kombination, der lever op til dine krav om sikkerhed og bekvemmelighed.

Vi leverer kun dørlukkere og dørautomatik i den bedste kvalitet – holdbarhed, driftsikkerhed og funktionalitet er en selvfølge i vores produkter.

Dørlukker & Dørautomatik

Dørlukkere

Med en dørlukker er du sikker på, at døren lukker helt til, hver gang. Det er nemt og bekvemt, og du kan indstille lukkehastighed, sluttryk og åbningsdæmpning individuelt, så det passer netop til den konkrete dør. Dørlukkere er mange ting – det kan være en dørlukker med fjederlukning eller et avanceret dørlukker-system med indbygget alarm eller lignende.

Låsekompagniet har et bredt sortiment af dørlukkere, om du har brug for en helt enkel eller en mere avanceret model. Kontakt os for en snak om mulighederne for en dørlukker, der matcher dine behov. 

dorautomatik

Dørautomatik

Dørautomatik skal kunne holde til rigtig meget. Der kan være megen trafik ud og ind, hver eneste dag, hele dagen lang, og det skal dørautomatik-anlægget kunne holde til. Du kan få dørautomatik, som du kan programmere individuelt til bestemte åbnings- og lukketider, og den kan kombineres med alarmer og elektroniske låse.