Låsekompagniet er din

Låsesmed i Øst-, Midt- og Vestjylland


Vi er din lokale låsesmed i Aarhus & Herning. Vi kører primært i hele Øst-, Midt- og Vestjylland, men løser også større opgaver på Fyn og i hele Jylland.

Som låsesmed kan vi med vores låseservice tilbyde dig en unik kombination af mekanisk og elektronisk sikring i form af adgangskontrol, elektriske låse og dørautomatik.

Trænger du til nye låse og nøgler til hjemmet, står vi klar med en optimal løsning for lige netop dig. Ønsker din virksomhed, institution eller boligforening at have en professionel låsesmed tilknyttet, er vi den rette til at sørge for, at jeres låse, sikringer og adgangskontrolanlæg altid er i top. Vi arbejder ligeledes som underleverandør til forskellige sikringsfirmaer.

Vi benytter kun godkendte produkter i vores arbejde som låsesmede og leverandører af låseservice og låsesystemer.

Nøgle Assa Abloy

Mekanisk sikring

Låsesystem

Vi skræddersyr altid låsesystemerne efter dine ønsker og behov.

Når du får lavet et nyt låsesystem hos Låsekompagniet, gemmer vi systemkoderne forsvarligt i vores database. På den måde kan vi hurtigt hjælpe dig med service, nøglekopi og udvidelse.

Med et nyt låsesystem er du sikker på, at der ikke er uautoriserede nøgler i omløb. Du kan kun få lavet nye nøgler hos din autoriserede låsesmed.

Vi laver låsesystemer til ethvert formål – og benytter Medeco, Kaba, Evva og Ruko låsesystemer.

Låsesmed

Mekanisk sikring

En sikker lås

Det er låsecylinderen og antal stifter, der afslører, hvor sikker din lås er. Flere stifter betyder højere bore- og dirkesikkerhed. Men det er også vigtigt at vælge en lås, der er sikret mod ulovlig kopiering af dine nøgler.

Gamle låsesystemer kan kopieres frit

Ældre, ikke-patenterede låsesystemer kan kopieres i enhver nøgle- eller hælebar, fordi de som regel er lavet med en spærret nøgleprofil. I Danmark er det tilladt at importere nøgler i spærret profil. Den eneste mulighed, du har for at omgås dette problem, er at skifte til et nyt låsesystem.

Nøgler fra nye låsesystemer er patenteret, så de kun kan kopieres af en autoriseret låsesmed.

Er du i tvivl, om dine nøgler kan kopieres, så ring til Låsekompagniet. Vi kan hurtigt fortælle dig, om du trænger til nye nøgler og et mere sikkert låsesystem.

Vi kan også stadig servicere de gamle låsesystemer med nye cylindre og nøgler.